Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Türkiye çok büyük tehditlerle karşı karşıyadır.
banner852
Gül, Ankara'da önceki akşam saatlerinde gerçekleşen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline yönelik terör saldırısı ve Güneydoğu'da yaşanan terör olaylarıyla açıklamalarda bulundu. Gül, "Hem Ankara'da hem de Diyarbakır'daki hain terör saldırılarında kaybettiğimiz sivil, asker bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Başta Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere bütün milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Türkiye'nin çok büyük tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Gül, "Yakın tarihimizin hatta cumhuriyet tarihimizin en zor günlerinden geçiyoruz. Bir çok tehditler içeride ve dışarıda böyle bir dönemde Türkiye içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma çok önemli. Bu dayanışmayı siyasi görüşleri ne olursa olsun herkesin bir araya Trbet gelmesi için önce siyasi iç barışın sağlanması çok önemlidir. Dayanışma ancak böyle olabilir. Türkiye çok büyük tehditlerle karşı karşıya. Tüm bunların üstünden gelebilmek ve sağduyulu hareket edebilmek, rasyonel politikalar geliştirebilmek için hep böyle istişare, diyalog ve dayanışmanın şart olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin TSK'nın Suriye'de YPG hedeflerini vurmasıyla ilgili olarak bir soruya ise Abdullah Gül, "Devleti yönetenler, istihbaratı olanlar en doğru kararı verdikleri kanaatindeyim. Çünkü bu konularda ayak üstü birşeyler söyleyemem" şeklinde yanıt verdi.
Abdullah Gül açıklamalarının ardından camiden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876