Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Tuyap'ta Samsun TSO standına büyük ilgi
banner852
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu koordinasyonunda uygulanmakta olan, Türkiye'de AB Bilgi Merkezleri Ağı'nın desteklenmesi projesi kapsamında 1997 yılından bu yana Samsun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi, 2016 yılı faaliyet planı çerçevesinde ilk etkinliğini, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan, '2. Karadeniz Kitap Fuarı 2016'da gerçekleştirdi. AB Bilgi Merkezi projesi kapsamında açılan standa başta öğrenciler olmak üzere büyük ilgi gördü. Fuar kapsamında standa gelen ziyaretçilere çeşitli dokümanlar dağıtılırken, görevliler tarafından da Avrupa Birliği, projeleri ve diğer konularda bilgiler verildi.

2. Karadeniz Kitap Fuarı'nın bölge için büyük bir fırsat olduğuna vurgu yapan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Toplumun her kesimine ulaşarak bilgilendirme hizmetlerini Dinamobet gerçekleştirmeyi amaçlayan ve bir iletişim modeli olan, Türkiye'de AB Bilgi Merkezleri Ağı'nın Desteklenmesi Projesi, Karadeniz Kitap Fuarı önemli bir fırsat olmuştur. Bilindiği gibi Avrupa Birliği (AB), Türkiye'nin gündeminden düşmeyen önemli bir konu. AB'nin topluma doğru bir şekilde anlatılması için bu projenin önemli bir araç olduğunu düşünüyorum. Odamız tarafından desteklenen bu proje ile özellikle çocuklar ve gençlerimiz olmak üzere toplumun her kesimini hedefleyen aktiviteler gerçekleştirilmektedir. Kitap Fuarı sayesinde farklı kesimlerden çok fazla kişiye ulaşma imkanı bulduk" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876