Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Yeni Kabine ne zaman gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine gözler yeni Kabine'ye çevrildi. Peki, yeni Kabine ne zaman kurulacak? Yeni Kabine üyeleri kimler ve hangi bakanlar olacak? Merak edenler için detayları haberimizde derledik. İşte yeni Kabine ile ilgili öne çıkan detaylar... 

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN TARİH VERDİ!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Yemin töreni ve kabine gelişmeleri Cuma günü olabilir" açıklamasında bulundu.

KABİNE NE ZAMAN KURULACAK?

Yeni Kabine, seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kurulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin ettikten sonra yeni görev dönemine başlayacak ve bunun hemen ardından kabinesini kamuoyuyla paylaşacak. Kabine Resmi Gazete'de yayınlanmasıyla birlikte göreve başlayacak.

Yeni kabine üyesi olacak bakanlar, bakanlıktan ayrılacaklar veya başka bakanlığa geçecek olanlar kabinenin açıklanmasıyla birlikte belli olacak. 

Anahtar Kelimeler:
Kabine
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.