Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Yol kesen PKK'lılar araçları yaktı
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde uluslararası İpek Yolu'nu kesen bir grup PKK'lı 2 TIR'ı ateşe verip yakarken, yoldan geçen araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bölgeye giden polis ekiplerine ateş açıp kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Nusaybin'den geçen tarihi İpek Yolu'nu bugün öğleden sonra bir grup silahlı PKK'lı tarafından kesildi. Yoldan geçen 2 TIR'ı ateşe verip yakan PKK'lılar, diğer araçların lastiklerine de uzun namlulu silahlarla ateş Dumanbet açtı. Açılan ateşte Cizre'ye giden Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin arama kurtarma aracına da kurşunlar isabet etti. PKK'lıların saldırılarında ölen ya da yaralanan olmadı. PKK'lılar bölgeye giden polis ekiplerine de ateş açtı. Polis ekiplerinin de karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar kaçtı. Kaçan PKK'lıları yakalamak için polis geniş çaplı operasyonlarını sürdürüyor.

Bu arada PKK'lılar gasp ettikleri bazı TIR'ları da Dicle Mahallesi'ne götürerek burada yolları kapatarak şekilde park ettikleri görüldü.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.