Öne Çıkanlar Samsun bafra

BafraSpor Yönetiminden Sitemize Ziyaret

1930 BafraSpor seçimden sonra takıma destek sağlamak için aralıksız şekilde ziyaretlerini devam ediyor.

Fatih Yıldız ve yönetimi, Kulübün son durumu hakkında bilgi verdiler. Başkan ve yönetimi Bafra sporun geleceği ile ilgili de fikir alış verişinde bulundular.

Başkan Yıldız ziyarette yaptığı konuşmada, yönetime geldiklerinden bugüne olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek bunun kendilerine büyük güç ve moral olduğunu söyledi.

1930 Bafra Spor Başkanı Fatih Yıldız; “Takımımızı üst liglere çıkarmak istiyoruz. Tüm çabamız takımımızı hak ettiği yere getirmektir. Bafra spor Bafra`nın Markasıdır. Bu markayı biz en iyi ve başarılı bir şekilde sizlerin, özellikle sosyal medyanın da desteği ile tanıtacağız. Biz Piabet Bafra`da başka Bafra Spor yok diyoruz. Desteklerinizi de cani gönülden bekliyoruz. Şeklinde konuştu.

Haber ovası Genel Yayın Yönetmeni Adem Dilek ise konuşmasında `Ben uzun yıllardır Bafra spor takip eden bir Bafralı taraftarım Bafra spor bizim şehrimizin önde gelen tarihlerinden biridir. Bu tarihe sahip çıkmaya çalışan herkesin yayında durduk. Sizlerinde yanındayız. Sizde zor bir görev aldınız Geçmiş dönemlerde yapılan hataları iyi gözlemleyerek hedefe yürümeniz temmeni ediyorum. Şekilde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.