Öne Çıkanlar Samsun bafra

Bafra`ya İşletme  Fakültesi..




Samsun AK Parti Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Samsunumuza üç büyük müjdeyi veriyoruz. Gençlik ve spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Milletvekilleri olarak tam birlik ve beraberlik içerisinde sürekli olarak üzerinde durduğumuz ve istişaresini yaptığımız üç büyük hizmete daha kavuştuk. OMÜ Bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bafra İlçemizde İşletme Fakültesi, Çarşamba ilçemizde ise İnsan ve Toplum bilimleri Fakültesi kurulması Bakanlar Kurulu kararı ile gerçekleşmiştir. Karar Resmi Gazetenin 08.04.2016 tarihli nüshasında yayınlanmıştır.



AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti. Başta Başbakanımız olmak üzere Bakanlar Kurulu üyelerimize Gençlik ve spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’a teşekkür ediyorum. Bu konuda Samsun milletvekili olarak Milletvekillerimiz Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız hep beraber olduk. Eğitim alanında üç önemli hizmet Samsunumuza geldi. Samsunumuz üniversite şehri olma yolunda daha ileriye gidecektir. Ayrıca sürecin başından itibaren bu konuda emeği geçen başta YÖK, OMÜ rektörümüz, sivil toplum kuruluşlarımız, basınımız ve herkese teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman Samsunumuz kazanacaktır. 3 Fakültemizin Samsunumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELİM OKATAY 7 yıl önce

bafra'ya kizilirmak üni̇versi̇tesi̇ i̇sti̇yoruz. karadeni̇zi̇n büyük i̇lçeleri̇nden olan baframiz bi̇r üni̇versi̇teyi̇ hakedi̇yor.