Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Çambaşı Kış Festivali başladı
banner852

Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen 16’ncı Çambaşı Kış Festivali’ başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İki güne çıkardığımız festivale gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Tüm vatandaşlarımızı yarın Çambaşı Yaylası’na bekliyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla başlattığı çalışmalar sonrası Ordu’da dört mevsim dolu dolu geçiyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi’nin organize ettiği 16’ncı Çambaşı Kış Festivali renkli görüntülerle başladı.

Dolu dolu geçen festivalin ilk gününde kar heykel çalıştayı, köy seyirlik oyunları, halk oyunları gösterisi, kar güreşi, off-road yarışları, amatör kızak yarışları, kayak yarışları düzenlendi. Festivale katılan vatandaşlara, patates, turşu, pancar çorbası, çay ve kahve ikramında bulunuldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’de festivalin ilk günü Çambaşı Yaylası’na giderek vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

“HERKESİ ÇAMBAŞI YAYLASI’NA BEKLİYORUZ”

Başkan Güler burada yaptığı açıklamada, “Burası bir tabiat harikası. Bu yıl 16. sını düzenlediğimiz Çambaşı Şenlikleri’ne yüksek katılım olduğunu gördük ve şenlikleri iki güne çıkardık. Bugün bizlerde Çambaşı’nda konaklayarak çoban ateşi yakacağız. İki gün boyunca gerçek anlamda bir festival gerçekleştireceğiz. Yarın da burada bir konserimiz olacak. Tüm hemşerilerimizi yarın Çambaşı Yaylası’na bekliyoruz” diye konuştu.

23 OCAK PAZAR GÜNÜ DOLU DOLU BİR PROGRAM VATANDAŞLARI BEKLİYOR

Festivalin ikinci günü ise 23 Ocak Pazar saat 10.00’da Çambaşı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarıyla start alacak etkinliklerin ikinci gününde yine sırasıyla halk oyunları gösterisi, köy seyirlik oyunu, tulum ve kemençe dinletisi, kızak yarışları, snowboard yarışları, Kahraman İşler konseri, Kent Orkestrası Konseri ve Türk müziğinin sevilen gruplarından İMERA konseri düzenlenecek.

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Çambaşı Kış Festivali, meşaleli kayak gösterisi ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
Orduçambaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876