Öne Çıkanlar Selami Altınok 19 mayıs

Şiir sanat şöleni Başlıyor..
 Trbet 68); font-family: Calibri, sans-serif; font-size: 11.5pt; line-height: 16pt;">Bafra Musiki Derneği Şiir Kulübü olarak düzenlediğimiz , “ Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Uluslar arası 5. Şiir Şöleni ve Sanat Günleri etkinliğimiz 14-18 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu yıl etkinliğimize  Bulgaristan , Hindistan, Azerbaycan , İran, Doğu Türkistan,Mısır , Kazakistan , Türkmenistan , Özbekistan ,  Kıbrıs , Suriye ve Makedonya’dan  şair,yazar, akademisyen, ses sanatçıları ve ressamlar İle birlikte yurtiçinden  şairlerimiz katılacaktır .

Her yıl farklı değerler katarak zenginleştirmek amacında olduğumuz etkinliğimizin , geçen yıl hazırladığımız  “ Fotoğraflarla Bafra “  konulu sergisi  ile birlikte bu yıl , Neyzen Tevfik Kolaylı portre karikatürleri sergisi ve Kıbrıs resimleri sergisi  düzenlenecektir .Neyzen Tevfik Kolaylı, Bafra’mızın ve edebiyat dünyasının en önemli değerlerinden biridir . Bizler de onu, soyadını taşıdığı Kolay Beldemizde özel bir program ile anacağız. 

Etkinliğimiz önemli bir amacı da  ,yurtiçi ve yurtdışı katılımcılarımız ile yapacağımız kültürel, sanat ve edebiyat paylaşımının yanında , Bafra’nın sanatsal , sosyal ve kültürel yaşamı ile doğal ve tarihi güzelliklerini  tanıtmaktır.

“ Neyzen Tevfik Kolaylı Bafra Uluslar arası 5. Şiir Şöleni ve Sanat Günleri “ nin,  Bafra’mıza ve tüm misafirlerimize kalıcı dostluklar ve olumlu değerler kazandırmasını diliyoruz.

Tüm sanatsever dostlarla buluşmak dileğiyle …

Hoş kalın .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.