Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

16 YILLIK HASRET 29 ŞUBAT'TA BİTTİ

Samsun Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde 29 Şubat 2016 tarihinde doğum yapan kadınlar, 4 yılda bir '29 Şubat' tarihinin görüldüğünü hatırlatırken özel tarihte anne olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hastanede bu gün 5'i sezaryen 1'i normal olmak üzere toplam 6 doğum olurken 1'i ikiz olmak üzere toplam 7 bebek dünyaya geldi.

"BU ÖZEL TARİH KIZIMIN ŞANSI"

Samsun'da 6 yıllık evli 36 yaşındaki Nilgün ile 38 yaşındaki Yusuf Aydın çifti bu gün dünyaya gelen ikinci çocuklarını kucağına aldı. Nilgün Aydın sezaryen doğumla saat 08.30'da bir kız bebek dünyaya getirdi. 3.5 kilo ağırlığındaki bebeğe 'Zeynep' ismini verdiklerini söyleyen Nilgün Aydın, "Normalde 1 Mart'ta sezaryenle doğum yapacaktım ama kızımız bu gün dünyaya gelmek istedi. Çok mutluyuz. Çok özel bir tarihte dünyaya geldi, bu onun şansı. Ben aslında 4 yılda bir Şubat ayının 29 çekmesi nedeniyle 1 Mart'ta doğum yapmak istemiştim. Ancak eşim tarihin ilginç olmasından dolayı 29 Şubat'ı istiyordu. 1 Mart diye karar verdik ama kızım yine 29 Şubat'ta Milanobet doğdu. Doğum gününü herhalde 3 yıl 28 Şubat dördüncü yıl 29 Şubatta kutlarız" dedi.

16 YILLIK HASRET 29 ŞUBAT'TA BİTTİ

Sumsun'da 16 yıllık evli, 37 yaşındaki Sonay ile 43 yaşındaki Cemil Kahraman çifti de 29 Şubat'ta ilk çocuklarını kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Saat 12.30'da sezaryen doğumla dünyaya gelen 3.370 kilogram ağırlığındaki kız bebeğe 'Eylül' ismi verildi. Sonay Kahraman, çok özel bir tarihte anne olduğunu belirterek "Çok mutluyum. Şükürler olsun. Allah'ım olmayanlara da nasip etsin. Kızımın şansı bu gün dünyaya geldi. Tarih tamamen denk geldi" diye konuştu.

Cemil Kahraman ise, 16 yıllık evliliğinde ilk defa baba olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek "Çok mutluyuz. Allah olmayanlara da nasip etsin. 16 yılın üzerine kızımız dünyaya geldi. 4 senede bir Şubat 29 çekiyor ve kızım bu gün dünyaya geldi. Biz özel bir tercih yapmadık ama bu gün bebeğimize kavuşmak nasip oldu" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.