Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hamit Kılıç'ın 3 projesini inceledi

Bafra Belediyesi’ne ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Hamit Kılıç ile ilçede devam eden Millet Bahçesi ve Millet Camisi projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Millet Bahçesi ile Millet Camisi alanında insanların kolaylıkla araçlarını park edeceği, otopark alanlarının olduğunu ” söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz ise proje hakkında,”Gelen misafirlerin konaklamasında, araçlarının bulundukları yere yakın olmasını vatandaşlarımız önemsiyor. Piknik yapacakları yere, yakın olan araçlarından malzemelerini kolaylıkla alması adına güzel.” Dedi.

Şehir içinde yıkımı tamamlanan eski belediye binasının olduğu yer hakkında fikir alış verişinde bulunan Yusuf Ziya Yılmaz,” Kentsel tasarım işi sadece meydandaki alan değil, meydan tarafındaki binalara da şekil veren bir çalışma, Kentsel tasarımda, meydan ve meydanın etrafı, binaların cepheleri, oradaki algıyla paralel bir hale getirme işi, oraya gelindiğinde farklı bir dokunuş olduğu görülecek, Türkiye’nin şehirlerinde, kentsel tasarım az, biz Samsun Çiftlik Caddesi’ni el yordamıyla yaptık. Bir Kentsel Tasarımdan geçmedi, tabiî ki bir proje yapıldı. Kentsel Tasarım denen şey, bir bilim bir ilim, meydanın böyle bir elden geçilmesi gerekir. Millet Bahçesi’nin etrafı biraz daha ağaçlandırma fikrinde “ bulundu.

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Hamit Kılıç,” Millet Bahçesi’nin çevresinin otopark alanları ile olduğunu, dışarıdan gelecek misafirlerimizin, Kızılırmak Sedde üzerinde, piknik alanlarında, Millet Camisinin tamamlanmasıyla beraber, geniş otopark alanlarına araçlarını çekip güvenlik şekilde, pikniklerini ve ibadetlerini yapacaklarını” ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı, Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye ziyaretinden sonra, Seçim Koordinasyon Merkezi, cenaze ve yapımı devam eden projelerin yanı sıra bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraHamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.