Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Ak Parti Samsun'da basınla buluştu

Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse basınla buluştu

İl Başkanı Köse ve yönetimi, SBB Başkan adayı Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın , 31 Mart yerel seçimler öncesi, Samsun'a gelmesi sebebiyle basınla buluşuldu.

Gündem siyasetinde neler yaşanıyor, neler yaşandı. Nasıl bir süreç ele alınacak. Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantı 2 saat sürdü.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köse, aday seçiminde genel merkezle bağlantılı olduğu, ilçe Başkan adaylarının seçiminde,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Yerel Yönetimler Başkanı  Samsun Milletvekili Samsun Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın etkili olduğunu ifade etti.

Mehmet Köse, adaylık sürecinde mevcut başkanlardan yana adayların tekrar gösterilmesinin merkezle alınan bir konu olduğunu vurgulayan başkan, eski başkanlarlada görüştüklerini söyledi.

Halit Doğan'a yöneltilen sorular arasında, Mustafa Demir ile arasında soğukluğunuz iddia ediliyor, sorulması üzerine Doğan, aday gösterildiğim zaman, ilk Mustafa Demir Başkanımızla görüştük,belediyeyi ziyaret ve istişare ettik. Hatta Zihni Şahin ile de görüştüklerini söyledi.

Ak Parti SBB Başkan adayı Halit Doğan, bu tür dedikodular yalandır." diyerek sözlerini tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.