Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Alaçam'a yapılan yatırımların bedeli 50 milyon lira

İlçelerdeki alt yapı, su ve yol yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerin öncelikli sorunlarını yerinde tespit ederek sonraki bir yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantılar Alaçam İlçesi ile devam etti. Alaçam Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya, Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zafer Özata, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, daire başkanları ile il ve ilçe belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi kısa bir Romabet konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam'da son 23 ayda yapılan SASKİ ve yol yatırımlarının bedelinin 50 milyon lirayı bulduğunu ifade ederek, ilerleyen süreçte daha da iyi bir planlama ve önceliklerin belirlenmesiyle hizmet yarışına devam edeceklerinin altını çizdi. Samsun Büyükşehir Belediyesinin Türkiye'nin 30 Büyükşehir Belediyesi'nden birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Samsun, İstanbul'da dahil bu işleri yapabilecek teknik, proje, ekip, tecrübe, bilgi, makine ve donanım açısından Türkiye'nin ilk 5 belediyesinin içine girer" diye konuştu. Konuşmaların ardından SASKİ Genel Müdürü Kamil Özdemir ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt tarafından son 2 yıl içerisinde ilçede gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili katılımcılara sunum yapıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.