Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Alaçam’da Yeniden Refah Partisinin adayı Muhammed Ergin

Samsun’un Alaçam ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerine 2 aydan az bir zaman kala hareketli günler geçiyor.

Cumhur İttifakı adayı İlyas Acar’ın yerine seçilen MHP’li Başkan Adayı Ramazan Özdemir seçildi.

Güçlü bir aday çıkarmak isteyen Yeniden Refah Partisi, MHP'li eski Başkan Muhammet Ergin'i kadrosuna kattı ve adayımız dedi.

MHP Alaçam eski Başkanı Av. Muhammet Ergin’e haber gönderen, Alaçam Yeniden Refah Partisi Başkanı Ferdi Çavuş, paylaşımda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Alaçam İlçe Başkanı Ferdi Çavuş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi Alaçam ilçe Başkanlığı olarak aday belirleme çalışmaları kapsamında uzun bir süredir hem halkımızla hem de teşkilatlarımızla sayısız istişare gerçekleştirdik.

Yıllardan beri iki kutuplu siyasetin hakim olduğu Alaçam'da, hemşerilerimiz artık yeni bir yüz ve yeni bir alternatif istemektedir. Yeniden Refah Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı olarak, halkımızın bu taleplerini göz önünde bulundurarak, yapmış olduğumuz aday çalışması da bugün itibarıyla nihayete ermiş bulunmakta Genç, dürüst, dinamik ve eğitimli kimliğiyle Alaçam'ın yakından tanıdığı bir isim olan Av. Muhammet Ergin'e adaylık teklifimizi götürmüş bulunmaktayız.

Bu açıklama, kamuoyunun merakı üzerine yapmış olduğumuz bir bilgilendirmedir. İnşallah  önümüzdeki günlerde kamuoyuna daha detaylı bir açıklama yapacağız. Alınacak karar, Partimize ve ilçemize şimdiden hayrlı olsun. Kazanan Alaçam olacak.”

Öte yandan, MHP’nin eski ilçe Başkanı Muhammet Ergin’in adaylığı düşündüğü görüşmelerin sürdüğü, önümüzdeki günlerde Yeniden Refah Parti’sinin adayı olacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.