Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Alanyaspor, kazanmamız gereken maç

SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Engin Korukır, "Alanyaspor maçı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç" dedi.

PTT 1'nci Lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu evinde karşılaşacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Teknik Direktörü Engin Korukır, "Alanyaspor maçı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Alanyaspor bu ligde ilk iki sırada olmayı çok istiyor. Bizde Samsunspor olarak play-off'u çok istiyoruz. Zaten önümüzde 10 maç daha var. Bu da toplam da 30 puan yapar. Baymavi 30 puanın 15'ini alarak Samsunspor play-off'a çıkacaktır" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda 2-1 yenildikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da değerlendiren teknik adam Engin Korukır, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kaşısında silik bir oyun ortaya koyduk. Biz kazandığımız maçlarda çok coşkulu oynamıştık. Samsunspor 3 tane arka arkaya maç kazandı yine kazanabilir. Bu maçı unutmak zorundayız. Çok kötü oynadığımızı kabul etmiyorum. Temposuz ve silik bir oyun oynadık. Alanyaspor'u yenerek çıkışımızı yükselteceğiz" diue konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.