Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Alman kurdu 'Mira' Karadeniz’de

Son günlerde hava sıcaklıklarının 20 derecenin üzerine çıktığı Samsun'da henüz deniz sezonu açılmadığı için çok sayıda kişi deniz kenarında gezerek serinlemeye çalışıyor.

İlkadım İlçesi'nde bulunan Sahil Yolu Betkanyon üzerinde köpeğini gezdiren evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Cokşun Akyüz'ün 'Mira' isimli Alman Shepherd cinsi köpeği deniz sezonunu şimdiden açtı.

Sahibinin Karadeniz'in serin sularına attığı tenis topunu denize atlayıp, yüzerek bulan ve ağzına alarak geri getiren Mira, görenleri hem eğlendirdi hem de kendine hayran bıraktı. Coşkun Akyüz, köpeğinin denizi çok sevdiğini belirterek, şöyle dedi:

"Önceden bu topla oynamalarını evde yapıyorduk. Suda oynamayı çok seviyor. Bende bunu görünce denizi de çok seveceğini düşündüm. Şimdi topu denize atıyorum. Gittiği yöne bakarak denize girip topu getiriyor. Biz onunla deniz sezonunu şimdiden açtık. Hayvanlar insanlara en yakın ve anlayan canlılardır. Herkes onlara biraz değer versin ve sevsin."





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.