Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Altın madalya kazandı İlçenin gururu oldu...

Samsun'un Terme İlçe Belediye Başkanı Şenol Kul, Antalya'da yapılan, 2. Avrupa Minikler Tekvando Şampiyonası'nda altın Kaçak Bahis Siteleri madalya kazanan Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü'nün tekvandocusu Hasret Şahin'i altınla ödüllendirdi. Hasret Şahin ile birlikte Terme Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli, Okul Müdürü Mustafa Atınç Kasapoğlu ve antrenör Murat Özden'i makamında kabul eden Başkan Şenol Kul, "Hasret'in başarısı, çalışmanın, disiplinin ve emeğin başarısıdır. Gurur duyduk" dedi.

Terme Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarına vurgu yapan Kul, "Gençlerin spor yapmasını sağlamak, vatandaşlarımızı spora yönlendirmek için her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda ilçemizi, sportif müsabakalarda ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden sporcularımıza destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hasret bizim gururumuz. 2016 yılının da aynı şekilde başarılarla geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Kul Hasret Şahin'i altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirirken Antrenörü Murat Özden'e eşofman takımı hediye etti. Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.







Anahtar Kelimeler:
SamsunGuru
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.