Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Ankara`da Yaşanan Terör Saldırısı ile ilgili Açıklama
Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip Türk milletinin, ulaşılmak istenen hedeflere engel olacağına inancımız tamdır.

Bafra Ülkü Ocakları olarak, ülkemizi hedef alan menfur saldırıyı bütün nefretimizle lanetliyoruz. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık Hititbet mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, Türk milleti olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır.

Ülkücü hareket olarak, üzüntümüz çok derin, öfkemiz çok kabarıktır. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz; milletimize Yüce Mevlamız sabırlar versin...

Osman OSMA
Bafra Ülkü Ocakları Başkanı
 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.