Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Anne ve oğlu karbonmonoksit gazından zehirlendi
banner852

SAMSUN'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 24 yaşındaki Kübra Arlı ile 3 yaşındaki oğlu Abdullah Yağız Arlı hastaneye kaldırıldı.

Olay bugün İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi Bergama Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Merve Öngör halasının kızı Kübra Arlı'nın evine misafirliğe gitti. Bir süre sonra ev sahibi ile çocuğu Abdullah Yağız Arlı kusmaya başlayıp baygınlık geçirdi.

Bunun üzerine Merve Öngör yakınlarını arayıp yardım istedi. Olayın şokuyla Oleybet kendisi de bayıldı. Eve gelen sağlık ekipleri ilk müdühaleyi yaptıkları Kübra Arlı'yı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanasi'ne, oğlu Abdullah Yağız Arlı'yı da Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın şokuyla baygınlık geçiren Merve Öngör ise Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Abdullah Yağız Arlı'yı kontrol eden doktorlar karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi. Hastanelerde tedavi altına alınan birisi çocuk üç kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunda Zehirlenme
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876