Öne Çıkanlar Samsun bafra

Atakum Belediyesi'nden 36'ncı mağaza
SAMSUN'un Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı'nın 36. mağazasının açılışını yapan Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayır Çarşısı, şehrimizdeki yardımlaşma ve paylaşma hareketinin öncüsü konumuna gelmiştir" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında kurulan yardımlaşma ve paylaşma köprüsü olan Hayır Çarşısı'nın 36'ncı mağazası, Güzelyurt Mahallesi'nde hizmete açıldı. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bizim kültürümüzde paylaşmak var, yardımlaşmak var. Bu düşünceden hareketle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkan sunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın bir hayli fazla Piabet olduğunu gördük.

Hayata geçirdiğimiz Hayır Çarşısı projesi ile bugüne kadar yüzlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdük. Hayırseverlerden aldığımız yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak amacına uygun bir yardımlaşma çalışması gerçekleştiriyoruz. Bugün burada 36. mağazasını açtığımız Hayır Çarşısı ile sadece ilçemizde değil, birçok farklı ilçeye de destek ulaştırıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.