Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Atakum Belediyesi'nden ‘İşaret Dili Kursu’
banner852

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen İşaret Dili Temel Eğitim Kursu, 116 kursiyerin katılımıyla Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde başladı. 2 ay sürecek kursda, haftanın 3 günü eğitim alacak olan kursiyerlere eğitim veren eğitmen Tugay Kurtgözlü, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın özellikle işaret dilinin yaygınlaşması noktasında büyük bir çabası var.



Eğitimler sonrasında sertifikalarını alacak olan kursiyerlerimizle birlikte 'İşaret Dili Tiyatrosu ve İşaret Dili Korosu' gibi önemli çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Ayrıca 2017 yılında şehrimizde büyük bir spor organizasyonu gerçekleşecek. Dünyadaki işitme engelli sporcuların Samsun'da ağırlanacağı olimpiyatta görev almak isteyenlerin kursumuza yoğun ilgisi var. İnanıyorum ki kurs sürecinin sonunda işaret dilini öğrenecekler, sınavı başarıyla geçenler sertifikalarını alarak bu başarılarını belgelendirecekler" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876