Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

Atakum Belediyesi'nin ‘Spor ve Yaşam Alanı’ projesinde sona gelindi
banner852

SAMSUN'un Atakum İlçesi Mevlana Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan Spor ve Yaşam Alanında son incelemelerini yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "3 bin 300 metrekare alan üzerinde futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yeşil alanı ve kafeteryası olan Spor ve Yaşam Alanı örnek bir proje oldu" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Mevlana Mahallesi'nde yapımında sona gelinen Spor ve Yaşam Alanı Projesi'nde incelemede bulundu. Futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yeşil alanı ve kafeteryası bulunan projenin önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, "Yaşam alanlarımızı güzelleştiriyor, her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği projeleri hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

Atakum İlçesi Mevlana Mahallesi'nde yapımında sona gelinen Spor ve Yaşam Alanı Projesi'nde incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 3 bin 300 metrekare alan üzerine gerçekleştirilen projenin önümüzdeki günlerde tamamlanarak açılışa hazır hale geleceğini kaydetti. Başkan Taşçı, "Sosyal belediyeciliği sadece bir iddia olarak ortaya koymuyor, önemli örnekleriyle gerçekleştiriyoruz. Mevlana Mahallesinde hayata geçirdiğimiz ve önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak olan Spor ve Yaşam Alanını projemizde Betebet bunlardan birisidir. 3 bin 300 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen proje kapsamında futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yeşil alanı ve kafeteryanın içinde bulunduğu başarılı bir çalışmayı halkımızla buluşturuyoruz. 55'de 55 proje sözümüzde de yer alan bu projemizle amacımız hızla beton yapıların yükseldiği ilçemizde vatandaşlarımızı sportif faaliyetlerini sürdürebilecekleri alanlarla, çocuklarını güven içerisinde gezdirebilecekleri yerlerle ve yeşil alanlarla buluşturmaktır" dedi.

Projelerin vatandaş nezdinde destek bulmasının kendileri adına başarı olarak nitelendirildiğini ifade eden Başkan Taşçı, "Bir projeyi hayata geçirmek başarı değildir. Asıl başarı hayata geçirilen o projenin vatandaştan destek görmesi, beğenilmesidir. Mevlana Mahallesinde gerçekleştirilen Spor ve Yaşam Alanını projesinin ilk aşamasından itibaren vatandaşlarımızdan büyük destek gördük. Projenin tamamlanmasını en az bizler kadar heyecanla bekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Futbol sahasını, yapımı tamamlandığı gün mahalledeki çocukların hizmetine açtık. Ardından basketbol sahasını tamamladık ve aynı şekilde gençlerimizin hizmetine sunduk. Çocuk parkı da keza yapımı tamamlanır tamamlanmaz çocukların oyun alanı haline geldi. Ve sonunda tüm parçaları tamamlayarak ortaya önemli bir proje çıkarttık. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz Spor ve Yaşam Alanını, belediyecilik adına örnek olabilecek niteliklere sahip bir proje olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876