Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Bafra'da kaldırım ve yol çalışmaları
banner852

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir ve Fen İşleri ekibi ile ilk olarak Asri mezarlık bünyesinde yer alan Bafra Şehitliğindeki düzenleme çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Hamit Kılıç daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve son yılların en büyük alt yapı yatırımı olarak gösterilen çalışmalarının tamamlandığı noktalardaki Bafra Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen parke ve beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkiye Yüzyılı’na Bafra’yı hazırlamak noktasında zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç çalışmalara ilgili olarak yaptığı açıklamalarda;

“Mevsim itibariyle ekiplerimiz Bafra’mızın her noktasında çalışmalarını hızlandırdı. Mezarlık bünyesinde yer alan Şehitliğimizde düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu alandaki çalışmalarımız kısa süre içerinde tamamlanacak. Fen İşleri Müdürlüğümüzde aynı zamanda Samsun Büyükşehir Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda hızlı bir seyirle ilerleyen son 50 yılın en kapsamlı altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda parke ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor.

Bu güne kadar aralarında İshaklı Mahallesi, Değirmen Sokak, Kemalpaşa Mahallesi; Lise Caddesi, Eski Şube Caddesi Ziyaettin Sokak, Şehit Hüseyin Var Sokak, Gazi Ünsal Ertekin Sokak, Necati Bora Sokak ve Kahramanlar 2 Sokak olmak üzere 20 Bin metre kare parke yol yapıldı.

Kısa zaman içerinde ise Kemalpaşa Mahallesi; Kahramanlar 1-2-3-4-5 ve 6. Sokaklar, Medine Sokak, Miralay Sokak, Yücel Geçidi, Yücel Sokak, Hakim Sokak, Düzenli Sokak, Düzenli Geçidi, Şehit Erhan Özdaş Sokaklarımızda parke yol çalışmalarımızı tamamlayacağız. Gazi Osman Paşa Mahallemizdeki Hendekli Sokakta ise beton yol çalışmamız devam ediyor. Bafra Bizim Evimiz ve güzel evimizi çok daha güzel noktalara taşımak için yoğun çalışmalarımıza yorgunluk hissine kapılmadan devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kılıç inceleme ziyaretlerinde çalışmaların yer aldığı güzergahlarda bulunan vatandaşlar ve esnaflarla fikir alış verişinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876