Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Bafra Gazze için birlik oldu

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen "Soykırıma Dur De!" Etkinliği'nde, Gazze'deki soykırımın durdurulması ve masum Filistinlilerin korunması için birlik çağrısı yapıldı.

Etkinlik, akşam namazı sonrası Sivil Toplum Platformu temsilcilerinin İsrail'in Gazze'deki saldırılarını kınayan açıklamalarıyla başladı.

Ardından, Dr. İhsan Şenocak'ın "Soykırıma Dur De" konferansı ile devam etti.

Konuşmasında Dr. Şenocak, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek uluslararası topluma bu soykırıma dur demeleri için çağrı yaptı.

Etkinlik alanında toplanan vatandaşlar, Filistin'e desteğini gösteren Türk Bayrağı ile Filistin Bayrağı taşıdı ve Gazze'ye yardım için sloganlar attı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunmasının ardından vatandaşlar, Gazze konulu fotoğraf sergisini gezdi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz de programa katılanlar arasında yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGazze
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.