Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra Kaymakamı Arslan Otizmli Öğrencileri Hiç Yalnız Bırakmıyor.
“Çocuklarımıza yaptığımız diğer projelerle onları suyla, havuzla tanıştırdık, at çiftliğine göndererek binicilikle tanıştırdık. Sizlerden çocukları üreten ve kendini doğru ifade eden bireyler olarak yetiştirmenizi istiyorum. Kaymakamlık olarak daima yanınızdayız.” Dedi.

Özel eğitim öğretmenleri; Hatice Sürmeli SÖNMEZ, H. Ayşen AKTAŞ, Tülin YILMAZ tarafından yürütülen proje: “Otizmli öğrencilerin toplumda varlığını hissettirmek, otizmli bireylere karşı oluşmuş kültürel yargıyı olumlu yönde beslemek, otizmli bireylere karşı farkındalığı artırmak ve otizmli bireylerde kişi genellemesine katkıda bulunmak.” Bunun dışında kamu kurum ve kuruluşlarındaki yönetici ve personelin sosyal açıdan geliştirmek istedikleri Betmatik bu etkinlikleri belli bir plan çerçevesinde gerçekleştirmelerine olanak sağlamak amacını taşıyor.

Mantar üretiminden, organik tavuk üretimine, fotoğrafçılık çalışmasına kadar bir kaç proje ile de desteklenen proje okulun sosyal yönünü temsil ediyor.





,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.