Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Bafra'nın anketi sonuçlandı, anketten kim çıtkı?

www.Bafraanket.com adı altında yapmış olduğumuz anketi seçimlere 1 gün kala sonlandırıyoruz. 

SamAjans medya gurubu www.Haberovasi.com ’un bünyesinde açmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.

31 Mart yerel seçimlere, 4 gün önce açmış olduğumuz anket sisteminde, oylama tekrarı olmayacak şekilde tek ip üzerinden oylama yapılmıştır.

Oylama yapılırken, F5 tuşu, siteyi kapat aç yada internet aç kapa, tekrar oylama yap mantığı sistemimizde, diğer kullanıcılar tarafından tekrar oylamaya sistem izin vermemiştir.

Partilere gönül verenlerin kendi gruplarında ve sosyal medya hesaplarından, oy kullanarak bazı günlerde rekabet ortamı oluşturulmuştur.

Kimileri birilerinin yaptırdığı söylense de anketimiz kimseye bağlı olmadığı görülmüştür. Buradaki oluşum ise tamamen kamuoyunundur, yani halkındır.

www.Bafraanket.com sitesinde 9 bin 476 kişi oy kullanmış olup, 6 bin 357 profil ziyareti gerçekleşmiştir.

Bu gün öğlende sonlandırdığımız anketimizde, az bir farkla mevcut başkan Hamit Kılıç 3 bin 151 Oy alarak birinci, 2 gün boyunca anketlerde birinci çıkan Şükrü Neiş 3 bin 15 Oy alarak ikinci, Anketin ilk günü birinci çıkan Hamdi Yıldız 2 bin 875 oy alarak üçüncü olmuştur.

Bölgemizde her hangi bir mutsuz olayın yaşanmadan, seçim çalışmalarının bitmesini, kuruluşumuz adına bizleri çok mutlu etmiştir.

31 Mart Yerel Seçimlerinde çıkan sonuçların, ülkemizin yararına olmasını, seçimlerin her şeyden önce vatanımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı, tüm kullanıcılara teşekkür ederiz.

Kazanan Türkiye olması temennisi ile hoşçakalın.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.