Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Bafralı iki öğrenci milli karmalarına seçildi

Samsun'un Bafra ilçesinde yüzme branşında faaliyet gösteren kulüplerin sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu 13 Yaş Federasyon Karması Seçmelerinde ve International Burgas Tournament'ta başarıya imza attılar.

13-14 Mart 2024, Ankara'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu 13 Yaş Federasyon Karması Seçmelerinde Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi Spor Kulübü sporcusu Elvin Alver ve Samsun Yıldız Su Sporları sporcusu Kadir Yayla, Federasyon Bölge Karmasına seçildi.

24-25-26 Mayıs 2024, Bulgaristan'ın Burgas şehrinde düzenlenen International Burgas Tournament 13-14 ve açık yaş yarışmalarında Elvin Alver ve Kadir Yayla milli formayla ülkemizi temsil ettiler.

Kadir Yayla, Tüm yarışmalarda "best time" performansı sergiledi.

Elvin Alver ise Yarıştığı tüm yarışmalarda "best time" performansı sergiledi ve 50 metre Kelebek stilinde tüm yaşlarda B Final'e yükseldi.

Bu başarı ile ilgili sporcular ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak’ı makamında ziyaret etti.

Osman Şenocak,” Bu gurur verici başarılarda emeği geçen sporcuları Elvin Alver ve Kadir Yayla'yı, antrenörleri Hüseyin Karabıyığı ve Doğukan Kaya'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bafra'nın gurur kaynağı olan bu genç sporcuların başarıları, Türkiye'nin yüzme branşında geleceğe dair umut vericidir.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.