Öne Çıkanlar Samsun bafra

Bafraspor'a tek maç, tek galibiyet yetiyor

Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçları ikinci sırada tamamlayan 1930 Bafraspor, bir üst lige çıkabilmesi için Samsun Büyükşehir Belediyespor’u yenmesi gerekiyor.

BAL ligine çıkmak için tek maç oynanacak olan 1930 Bafraspor, yarın 16.30’da Samsun’un İlkadım ilçesinde Samsun Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak. Kazanan takım ise BAL ligine yükselecek.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, maç öncesinde 1930 Bafraspor’a başarılar dileyerek açıklamalarda bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Karşılaşmalarınızı takip ettim, ligde iyi giderken bazen farklı şeyler olabiliyor, bildiğiniz gibi top yuvarlak, herkes kazanmak için oynuyor. Ama iyi olan kazanacak. Hepinizi tebrik ederim buraya kadar gelmek iyi bir şey, yarın inşallah maçı alırsınız, hep beraber Bafra olarak kutlarız. Sonrasında ise bizler elimizden ne gelirse yapmaya çalışırız. Sizlere elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. 1930 Bafraspor’un bizler için ayrı bir önemi var. Ne olursa olsun, 1930 Bafraspor ismi çok önemli, onun farkındayız o yüzden desteklerinin olduğunu kaydetti.

İdman sonrasında 1930 Bafraspor’un kaptanı Halim Boşnak takım adına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan şampiyon olursak Bafra meydanına, Bafraspor’un bayrağının asılmasını istedi.

Haber Emre DİLEK



Anahtar Kelimeler:
Bafraspor1930 Bafraspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.