Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Bakan Kılıç, dedesinin ismini taşıyan okulun açılışını yaptı


Bugün karayolu ile Ankara'dan Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım İlçesi Ataköy'de bulunan İlyas Kılıç İlokulu'nun açılışını yaptı.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bakan Kılıç'a Samsun Valisi İbrahim Şahin'de eşlik etti.

Bakan Kılıç daha sonra okul bahçesine TBMM'de 5 dönem Samsun'u milletvekili olarak temsil eden dedesi merhum İlyas Kılıç ve babaannesi merhum Leman Kılıç'ın isimleri verildiği fidan dikti.

Bakan Kılıç daha sonra da İlkadım İlçesi'nde inşaatı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

İnşaatın son durumunu yerinde inceleyen Bakan Kılıç, Akcebet yetkililerden bilgi aldı.

Toplam 5 bin 246 metrekare alana inşa edilen merkezin Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi olma özelliğine sahip olduğu ve 3 kattan oluşacağı ifade edildi.

Tesiste voleybol ve badminton sahaları, 600 kişilik çok amaçlı salon, 210 metrekarelik fuaye, bireysel spor salonları, giyinme ve soyunma mekanları, el sanatları işliği, müzik ve folklor salonları, fitness salonu, zeka oyunları ve bilgisayar derslikleri ile kütüphane ve kafeterya gibi bölümler yer alacak.



Anahtar Kelimeler:
SamsunKılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.