Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner797

Bakan KILIÇ İlkadım Gençlik Merkezinde İncelemede
 BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, SAMSUN İLKADIM GENÇLİK MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyan ve Samsun İlkadım’da inşaatı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.Yapımına büyük bir hızla devam edilen İlkadım gençlik merkezinin son durumunu yerinde inceleyen Bakan Çağatay Kılıç, yetkililerden bilgi aldı. Toplam 5 bin 246 metrekare alana inşa edilen merkezin Samsunlu gençlerle buluşması için çalışmalar Betbaba hummalı şekilde devam ediyor.

GENÇLİK MERKEZİNİN FİZİKİ ÖZELLİKLERİ
Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi olma özelliğine sahip tesis, 3 kattan oluşacak. Tesiste voleybol ve badminton sahaları, 600 kişilik çok amaçlı salon, 210 metrekarelik fuaye, bireysel spor salonları, giyinme ve soyunma mekanları, el sanatları işliği, müzik ve folklor salonları, fitness salonu, zeka oyunları ve bilgisayar derslikleri ile kütüphane ve kafeterya gibi bölümler yer alacak.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.