Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Bafra Kaymakamını ziyaret etti

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i makamında ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ile yaptığı sohbette,” Sayın Kaymakamımızı aday adayı olmam vesilesi ile tanışmaya gittim ve kendimi anlattım. Kendisinin Kahramanmaraş'lı olması ve daha önce Trabzon'da görev yapması vesilesi ile Trabzon ve Kahramanmaraş'ın kardeşliği ile ilgili hoş sohbet ettik. Kendisinin samimi ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i ziyareti sonrasında Saral, Elif Tekstil Sahibi Tülay Çakmak'ı işyerinde, Samsun İyi Parti Önceki Dönem Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Acar ile sokak üzerinde Bafra ile ilgili konuştu.

Gün sonunda İsrail’in zulmü altında ezilen, Filistin'li Müslümanlara destek amacıyla kermesi gezdi.

Kermeste Saral,” Filistin'li kardeşlerimiz içler acısı bir zorbalıkla karşı karşıya kalmıştır. Hayatını kaybeden bir çok hayata ALLAH'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Şehri Bafra'mızda bu anlamlı programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.