Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Başkan Hamit Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hamit Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Galericiler Sitesi Başkanı Şükrü Çelikel ve yönetimi ile İğdir Boyu Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Çakır ve beraberindeki heyet Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bafra’da “Gerçek Belediyecilik” ilkesiyle bir kez daha tarih yazmak için aday gösterilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ziyaretlerden memnuniyetini dile getirerek “Nazik ziyaretlerinden dolayı bütün başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler bu millete hizmetkâr olmaya geldik. “İnsan öncelikli hizmet odaklı” anlayışımız doğrultusunda geliştirdiğimiz yönetim anlayışımız ile hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğunu her zaman gözettik, gözetmeye devam edeceğiz. İlçemizin her kesiminde çalışan, çalışmayan bütün hemşehrilerimizle bu yolu yürümeye talibiz. Bafra’mız için yapacağımız daha çok işimiz var. Gerçekleştireceğimiz çok hayalimiz, çok projemiz var. Tevazu, samimiyet, gayret ve aziz milletimizden aldığımız güç ile Bafra’mızı ilmek ilmek güçlü yarınlara taşımakta hazırız kararlıyız. 5 yıl önce bize verilen bu bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra Hamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.