Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Başkan İkiz, İstanbul'da Havzalı işadamlarını ziyaret etti

İSTANBUL'da bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, burada bulunan Havzalı işadamlarını ziyaret etti.

Samsun'un Havza İlçe Belediye Başkanı Murat İkiz, İstanbul'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Esenyurt'ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren aslen Havzalı olan Bahri Gökmen'i ofisinde ziyaret etti. Gökmen bir dönem Havza'nın Kamlık Köyü Derneği Başkanlığı'nı yaptığını belirterek, "Bizler burada Havza'nın bir temsilcisi olarak çalışmaktayız. Tabi ki önceliğimiz Havza. Havza için yapılacak her türlü organizasyonun içerisindeyiz. Betist Bu amaçla her yıl ilçemizde düzenlenen Kamlık Festivaline Gökmen İnşaat olarak ana sponsor olmaktayız" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ilçenin nüfusunun iki katı kadar bir nüfusunun gurbette olduğunu söyleyerek, "Maalesef ilçemiz göç vermekte. İnşallah organize sanayi ve diğer projelerimiz ile bu sorunu aşacağız. Burada Havzalı işadamlarımıza da önemli bir rol düşmekte. Bizim işadamlarımızdan isteğimiz Havza'ya destek olmaları ve yatırım yapmaları ve ya yatırımcı yönlendirmeleri. Sayın Bahri Bey bu konuda üzerine düşen görevi yapan kardeşlerimizden. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.