Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

BAŞKAN ŞAHİN, MİRAÇ GECESİNİ KUTLADI

“İslam inancına göre Miraç, Bahsegel Hz. Muhammed’in, Allah’ın huzuruna çıktığı manevi anlamda en yüksek dereceye ulaştığı bir gecedir. Miraç, içinde büyük hikmetler barındıran mucizelerle dolu bereketli, beş vakit namazın da farz kılındığı bir gecedir.

Üç Ayların ikinci mübarek gecesi olan Miraç Gecesinde, kendimizi tüm zaaflarımızdan arındırarak iç güzelliklerimizi en üst seviyeye çıkarmak için gayret sarf etmemiz gerekiyor.

Bu mübarek geceyi, maneviyatımızın yükselişi için bir aracı kılalım. Bırakıp gidenlere, batıp kaybolanlara kalbimizi bağlamadan dünyaya ait ne varsa onları bir kenara bırakarak tefekküre dalalım.

Bu münasebetle eşimiz, dostumuz, yakınlarımız, bu memleket ve millet için mücadele veren herkes, İslam Alemi’nin huzuru için dua ederek geceyi idrak edelim.
Gönüllerin ve ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin yaşardığı bu mübarek gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Miraç Gecenizi kutlar, saygılarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.