Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Başkan Şahin Polis haftasını kutladı
 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Her yıl 10 Nisan’dan itibaren bir hafta boyunca kutlanan “Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü” 171. kuruluş yıldönümü nedeni ve yapılacak etkinliklere davet amacı ile bir dizi ziyarette bulunduklarını ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Başkan Tavla Şahin’e teşkilata bulunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, emniyet mensuplarına teşekkür etti. Başkan Şahin, Polis Teşkilatı’nın ülkenin bütünlüğünü korumak, huzur ve güven ortamını sağlamak için canları pahasına görevlerini yerine getiren büyük bir teşkilat olduğunu belirtti. Polis Teşkilatının 171. Yılını kutlayan Başkan Şahin, teşkilat mensuplarına başarılar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.