Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Başkan Şahin`den Çalışan Kadınlara Yemek

Başkan Şahin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kadınlar sevgi ve şefkatin temsilcileridir. Kadınlar her alanda başarıları ile kendilerini göstermektedir. Kadınlar üreten, emek veren, çalışandır. Kadın annedir, eştir, kadın hayattır, daha güzel bir geleceğin mimarlarıdır. Kadınlarımız Çanakkale’dir, Kurtuluş Savaşı’dır, siyasetçidir, yöneticidir, doktordur, memurdur, işçidir, ev kadınıdır. Kadınlar en değerli varlıklarımızdır. Tüm bunlarla beraber ne yazık ki kadınlar şiddet ve istismar ile ayırımcılığa uğramaktadır. Toplum olarak bu konuda duyarlı olmak mecburiyetindeyiz. Bunun için toplumsal duyarlılık toplumsal desteğe dönüşmelidir. Biz bugüne kadar bu konuda pek çok çalışma yürüttük. Açıklamalar yaptık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da yürüttüğü projeler bulunmaktadır. İnşallah hep beraber kadına yönelik şiddet, istismar ve ayırımcılığa son vereceğiz.” Bahigo

Başkan Şahin konuşmasına şu şekilde devam etti: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yıl daha etkin bir şekilde kutlanmaktadır. Toplumumuz bu güne daha iyi sahip çıkmaktadır. Siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, basınımız bu etkinliklerde yer almakta ve farkındalık ortaya koyacak faaliyetler yapmaktadır. Biz de bugün bu amaçla birlikteyiz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm kadınların dünya kadınlar gününü bir kez daha kutluyorum.”









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.