Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Başkan Taşçı : Paylaşmak en temel özelliğimiz

Atakum Belediyesi'nin ilçede ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında kurduğu yardımlaşma projesi Hayır Çarşısının 26. mağazası Karaoyumca Mahallesinde hizmet açıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın gerçekleştirdiği açılışa mahalle sakinlerinin yanı sıra Karaoyumca Mahallesi Muhtarı Ercan Yılmaz ile Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri Süleyman Sezen, Sezai Erbil, Recep Güner, Hüseyin Yıldırım katıldı.

Yardımlaşmanın insani değerleri ayakta tutan bir yaklaşım olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Neyine Hayır Çarşısının bu anlamda önemli bir hizmet verdiğini kaydederek, "Komşusu aç iken tok yatamayan bir milletiz. Hal böyle olunca yardımlaşmak, paylaşmak bizim en temel özelliklerimizden birisi oluyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerinin 'gerçek ihtiyaç sahibine' ulaşma isteği ve ihtiyaç sahiplerinin daha fazla imkana ulaşabilmesi gerekliliğinden hareketle çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısının bugün 26. mağazasını açtık. Atakum Belediyesi olarak böylesi önemli bir çalışmayı gerçekleştiriyor olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.


Anahtar Kelimeler:
SamsunAtakumIshak Taşcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.