Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra bakanlık
banner798

Başkan Togar, yeni pazar yeri için müjde verdi
SAMSUN'un Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede bulunan halk pazarını ziyaret ederek, esnafının istek ve taleplerini dinledi.

Tekkeköy ilçe merkezinde bulunan halk pazarını ziyaret ederek, esnafının istek ve taleplerini dinleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yeni bir pazar yeri için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Başkan Togar, Taraftarium "Tekkeköy, Karadeniz bölgesindeki önemli tarım merkezlerinden biri. Biz de ilçemizde kırsal köylerimiz de üretilen organik köy ürünlerinin daha hijyenik bir ortamda satışa sunabilecekleri, içinde mescidinin, bay ve bayan tuvaletlerinin ve dinlenme alanlarının olduğu, Tekkeköy'ün vizyonuna yakışır bir pazar yeri için gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.