Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Başkan Tok Derebahçeye Sosyal Tesisi inşaatını inceledi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, derebahçe Mahallesi'nde inşaatına geçen yıl 18 Ağustos'ta yapımına başlanan Derebahçe Sosyal Tesisi inşaatına giderek yerinde incelemede bulundu. İnşaatın son durumu hakkında bilgi alan başkan Tok, 6 dönümlük alan içersine inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisi inşaatının hızla tamamlandığını belirtti. Başkan Tok, 4 bin 173 metrekareye konuşlandırılarak tesisin içersinde Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonunun olacağını, bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacağını dile getirdi.

Derebahçe Mahallesi'ne çok fonksiyonlu bir tesis kazandırdıklarını Pashacasino ifade eden Başkan Tok "Derebahçe Sosyal Tesisleri'miz söz verdiğimiz gibi hızla yükseliyor. 8 ay önce temelini atmış olduğumuz tesisimiz, şuanda bitme aşamasına geldi. Burası çok önemli bir görev üstlenmiş olacak. Bayanlarımıza yönelik fitness salonları çocuklarımıza yönelik bilgi evleri, ev hanımları ve meslek öğrenmek isteyen bayanlara el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve toplantı salonu, cep sineması ile beraber tesis önünde bulunan park ve yeşil alanları muazzam bir tesis olacak" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.