Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Başkan Tok, İlyasköy Mahallesi’ni ziyaret etti




Mahalle gezilerini sürdüren İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlyasköy Mahallesi sakinleri ve esnaflarını ziyaret etti. Herkesimi kucaklayarak toplum faydasını gözettiklerini söyleyen Erdoğan Tok, "Mahalle gezilerimizde vatandaşlarla yakın temas kurarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor ve talepleri alıyoruz. Hizmetlerin yapılması noktasında vatandaşlar ile bilgi alışverişini önemsiyorum. Halkın içinde halkı önemseyen bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Bu manada 'mahalle istişaresi' adını verdiğimiz toplantı ve buluşmalar düzenleyerek halkımızın ayağına giderek ilk ağızdan talepleri dinliyoruz. Esnaf gezisi yaparak ilçemizin ekonomik yükünü çeken esnaflarımıza kulak veriyor, isteklerini alıyoruz. Kim ne istiyorsa, istişare ve değerlendirme süzgecinden geçirerek en verimli sonuçları alıyoruz" dedi.



Belediye olarak her mahalleye dokunduklarını söyleyen Başkan Tok, "Her mahallede bir çalışmamız var. Kaldırım, asfalt, parke yol, parke taş bunlar artık bizim yapmakla zorunlu olduğumuz rutin işler. Hazırlanan program dahilinde her mahallemizde bu görevlerimizi yerine getiriyoruz. İlçemiz büyük projelerimizi hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.