Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

Başkan Tok: Mutlu ailenin sırrı kadındır
banner852
SAMSUN İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde kursiyer kadınlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Mutlu bir toplumun sırrı mutlu aile, mutlu bir ailenin sırrı ise mutlu kadındır" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kadınlara yönelik kurslarda eğitim gören kursiyerlerle buluştu. Buluşma programına yoğun katılım gösteren kursiyerler ve usta öğreticiler Başkan Tok'a yenilenen kurs sınıflarından dolayı teşekkür etti. Düzenlenen programa kursiyerlerin İlkadım Belediyesi Basın Yayın- Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları ve çok sayıda usta öğretici katıldı. Kadınların mutluluğu için gerek fiziki gerek manevi desteğin her zaman sürdüğünü söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Her gün bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Burada değerli bayan kardeşlerimizle bir arada olmak farklı güzellikte. Çünkü kadınlarımız burada el emekleri ile bir sanata imza atıyor, evlerine de katma değer oluşturuyorlar. Bizlerde bu kurslarımıza destek olmak için alt yapı noktasında çaba gösteriyoruz. Bir önceki ziyaretimizde kurs sınıflarımızı tek tek ziyaret etmiştik. Yalnız bazı sınıflarımızın fiziksel durumlarının kötü olduğunu gördüğümüzde çok Makrobet rahatsız oldum. O tabloyu görür görmez hemen sınıfların değişmesi gerektiğini daha ferah daha modern bir ortamda bu kurslarımızın devam etmesi gerektiğini müdürlerimize bildirdim. Kültür merkezimin altında bulunan daha önce kiraya verilmiş olan mekanda büyük değişiklikler yaparak burayı hanım kardeşlerimize tahsis ettik" diyerek şöyle konuştu:

"Şimdi ise kursiyer bayanlarımız daha ferah daha modern daha hijyenik alanlarda eğitimlerini almaya devam ediyor. Görüyorum ki bayanlarımız bu değişiklikten son derece memnun kalmış ve mutlu olmuşlar. Bayan kardeşlerimizi eğitimcilerimizi mutlu gördükçe bizlerde bu mutluluğu yaşıyoruz. Çünkü bayanlarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Evde hanımlar mutlu olursa eşler mutlu olur çocuklar mutlu olur. Mutluluğun sırrı hanımları mutlu etmektir. Mutlu bir toplumun sırrı mutlu aile, mutlu bir ailenin sırrı ise mutlu kadındır. Dolayısı ile bayan kardeşlerimizin mutluluğu bizler için çok önemlidir."

Konuşmaların ardından yeni sınıflarda eğitimlerine devam eden kursları ziyaret eden Başkan Tok, kursiyerlere ve usta öğreticiler tarafından yapılan eserleri inceledi. Kurslarda eğitim alan bayanlar Tok'a desteklerinden ötürü teşekkür ederek kendi elleriyle hazırladıkları eserleri hediye etti.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876