Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Başkan Tok’dan Müdür Esen’e ziyaret
SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Coşkun Esen'i ziyaret etti.


Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 11 Mart tarihinde yayınlanan kararname ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Coşkun Esen'i makamında ziyaret etti. İlkadım'ın eğitim öğretimin merkezi olduğunu belirten Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan yeni Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İlkadım ilçemiz nasıl Samsun'un kalbi noktasındaysa eğitim öğretimde kalbidir. Eğitim kurumlarının en yoğun şekilde faaliyet gösterdiği İlkadım ilçemizde yeni Milli Eğitim İl Müdürümüz ile birlik beraberlik içinde başarılı güzel işlere imza atacağız" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok beye ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Başarılı çalışmalarından ötürü başkanımızı ve ekibini kutlarım" diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.