Öne Çıkanlar Samsun Samsunspor
banner798

Başkan Yılmaz : Asla yalnız değilsiniz

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığı "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle şehit ve gazi yakınlarına Samsunum-1 Gemisi'nde yemek programı düzenledi. Programa, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve eşi Sema Göksel, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı, şehit ve gazi yakınları katıldı.



Programda konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsun, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından olsun, hanımlarla ve gençlerle ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçınmamamız gerektiği konusunda tembihli olduğumuzu söylemek istiyorum. Biz de bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz olabilir fakat bugün bu eksikliklerimizi gidermek, hayatımıza küçük bir yaşama sevinci katmak, gemiyle biraz dolaşıp bir çorbayı birlikte içmek ve hasbihal etmek için bir araya gelişiniz beni çok memnun etti. Buradaki bu güzel görüntüyü büyük bir memnuniyetle karşılıyorum" dedi.



Şehit ailelerine asla yalnız değilsiniz diyerek seslenen Başkan Yılmaz, "Bizim vatan bildiğimiz topraklar isimli ve isimsiz şehitlerin, gazilerimizin bizlere birer mirası, emaneti. Bizde onların emaneti olan bu vatanı canlarımız pahasına koruyacağımıza yemin etmiş bir milletiz. Bu duygu ve sorumluluk anlayışıyla biz şehitlerimizin geride bıraktıklarına, gazilerimize ve onların ailelerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Geride kalanları ayakta tutmaya çalışıyoruz. Biz şehitlerin ve gazilerin yakınlarına hürmeti şehit ve gazilerimize hürmet olarak görüyoruz" diye konuştu.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.