Öne Çıkanlar Yaşar Saydam bakanlık
banner798

Başkan Yılmaz, 'Muhasebeciler’den Samsunspor’a destek istedi

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanılan Muhasebe Haftası sebebiyle Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Hayrul Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.



Ziyarette Başkan Hayrul Kaynar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a hafta boyunca düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kaynar, "Kronikleşmiş sorunlarımız var. Bunların çoğu temel insan haklarıyla ilgili. Kamu kurumlarından bizimle ilgili muhasebe yapmalarını istiyoruz. İş alemiyle bürokrasi arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bizlere verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve sohbet esnasında açılan Samsunspor ile ilgili de muhasebecilerden kulübe destek olmalarını isteyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve yönetimi, son derece başarılıdır. Kendilerini olan güvenimiz ve desteğimiz var. Takımımızın şuanki puansal ve mali durumu, şehrimize yakışmıyor. Daha üst yerlerde olmalı, en azından play-offa kalıp Süper Lig mücadelemizi sonuna kadar vermeliyiz. Bunun içinde ilgimizi ve desteklerimizi artırmalıyız. Sizlerden mesleğinizin gereği portföyünüzdeki kurum ve firmalarla görüşüp Samsunspor'un durumunu anlatmanızı ve destek istemenizi rica ediyorum. Önümüzdeki 3 maçı da kazandığımızda şehrimiz takımına daha çok sahip çıkacak, maddi manevi destek verecektir. Böyle bir organizasyonu yapmanız, hem şehrimiz hem de Samsunspor için çok güzel olur. Ligde Samsun kadar şehrine ve takımına sahip çıkan başka bir şehir de göremiyorum" diye konuştu.













Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.