Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Başkan Yılmaz, roman vatandaş temsilcileriyle buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, roman vatandaşların temsilcileriyle Amisos Restourant’ta bir araya geldi.

Canik İlçesi'nde bulunan Yavuz Selim, 200 Evler ve 264 Evler mahallelerinin muhtar ve Roman sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, romanların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mesleksizlik sorununun ciddiyetine dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Türkiye’de mesleksizlik sorunu var. Mesleği olan, işini iyi yapıyorsa zaten çalışıyor ve kazanıyor demektir. İşini iyi yapan insana su gibi ihtiyacımız var. Mesleksizlik sorunu, sizlerde de var. Onun için sizleri meslek sahibi yapmak için biz hazırız. Her türlü katkıyı ve desteği vereceğiz. Mesleği olanları da değerlendireceğiz. Üniversite Jojobet mezunu roman kızlarımızla ilgili çalışma yapacağız. Çocuklarımızdan oluşan müzik grubunu, ramazan günleri hariç sahillerde, kültür ve sanat unsuru alanlarımızda mini konserler verdireceğiz. Ailelerine de böylelikle gelir elde etmelerini sağlamış oluruz. Mehter takımını, ilçe programlarımızda kullandıracağız" dedi.


3 mahallenin de ortak kullanabileceği güzel bir camiyi 6 ay içinde yaptırıp teslim etme sözü veren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Yavuz Selim mahallesine ayrıca halı saha, prefabrik öğrenci etüt merkezi yaptırma sözü de verirken, maddi durumu en zayıf olan vatandaşların yaşadığı sıvasız 10 evi sıvatıp boyatma talimatı da verdi.

Roman dernek başkan ve muhtarları ise Başkan Yılmaz’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.