Öne Çıkanlar Şaban Abdullah Cihan Kaçak Telefon
banner797

Başkan Yılmaz ve Vali Şahinde Hicaz Demiryolu' na ziyaret.
Ürdün'e giden Vali Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, tarihi Hicaz Demiryolu'nu ziyaret etti



Ürdün'de II. Abdülhamid'in "Benim rüyam" dediği ve 1900 ile 1908 yılları arasında Şam-Medine arasında hac yolcularının yolunu kısaltmak amacıyla inşa ettirdiği tarihi Hicaz Demiryolu Türkiye'nin desteğiyle restore ediliyor.



Kardeş şehir protokolü ön görüşmeleri kapsamında Ürdün temaslarını sürdüren Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Osmanlı'nın son büyük projesi olan tarihi Hicaz Demiryolu'nu ziyaret etti.



Ziyarette Şahin ve Yılmaz'ı Ürdün Hicaz Demir Yolları Genel Müdürü Salah Al Louzi ve Yardımcısı Abdullah Malkawi karşıladı.



Geziye ayrıca TİKA Ürdün Koordinatörü Mehmet Sıddık Yıldırım, Zerka Belediye Başkanı Emad Almomani ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş'da eşlik etti.















Anahtar Kelimeler:
SamsunZiyaret
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.