Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Belediye çalışanları ile mahalle sakinleri maç yaptı

Canik Belediyesi tarafından 200 Evler Mahallesi'nde oynanan Canik Belediyesi-200 Evler Mahallesi futbol maçının başlama vuruşunu Başkan Osman Genç yaptı. Başkan Yardımcısı Alican Usta, 200 Evler Mahallesi Muhtarı Günay Sobatay'ın da yer aldığı maçta, belediye çalışanları ile 200 Evler Mahallesi sakinlerinden oluşan takımlar örnek bir mücadele sergiledi. Hizmet edenlerle hizmet alanların mücadele ettiği ve oldukça çekişmeli geçen maç, 200 Evler Mahallesi Takımı'nın 6-5'lik üstünlüğü ile sona Neyine erdi.

Bu tür sportif etkinliklerle amaçlarının belediye çalışanları ile Canik ilçesinde yaşayanların kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Osman Genç, "Belediyecilik sadece yol, kaldırım, bina yapmak değildir. Bunun bir de sosyal yönü var. 200 Evler Mahallemizden başlattığımız bu etkinlik zaman zaman diğer mahallelerimizde de devam edecek" dedi. 200 Evler Mahallesi Muhtarı Günay Sobatay da, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.