Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Büyükşehir Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Samsun'da son zamanlarda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan üst düzey bürokratların ismini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişi veya kişiler ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Coşkun Öncel, belediye yöneticilerinin böyle bir talepte bulunmayacağını vatandaşların bu konuda dikkatli olması gerektiğini söyleyerek, "Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli olsunlar.

Ne ben ne de belediyemizin herhangi bir yöneticisinin telefonla ya da mesaj, mektup, mail yoluyla hangi Betxlarge konu ile ilgili olursa olsun yardım, para, destek gibi talepleri olamaz. Biz her türlü yardımı gerek görüldüğü takdirde yasalarla belirlenmiş çerçevede ve yasal mevzuatlara uygun olarak belgelerle kanıtlanabilecek şekilde yapmaktayız. Her kimin adıyla olursa belediyemizden aranarak yardım, destek, ihtiyaç adı altında vatandaşlarımızdan talepte bulunan şahısların en kısa süre içerisinde bize bildirilmesi ve bu dolandırıcılara itibar edilmemesi çok önemlidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.