Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Çiğdem Karaaslan, gündeme dair açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre,Şehir ve Kültür Başkanı , Samsun Milletvekili ve 28 Dönem vekil adayı Çiğdem Karaaslan, Bafra’da seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı , Samsun Milletvekili Çiğdem Karaslan,Konuşmasının hemen başında Süper Lige 11 yıl aradan sonra tekrar Yükselen Samsunspor’a gönülden alkışlayalım, Bafra benim için özel bir yer, bunu sizler iyi bilirsiniz, bizler ilk seçim çalışmalarımızı 2015 yılında Bafra’dan başlamıştık.O günden bu güne kadar bu yol arkadaşlığımızı hep büyüttük, her zamanda yücelttik.” Dedi.

14 Mayıs günü bir oy kullanacağız, bu oyu sadece bizim hakkımız diyerek kullanmayacağız. 15 Mayıs’ta nasıl uyanacağımızın kararını 14 Mayıs’ta vereceğiz. 14 Mayıs 1950 Demokrat Parti’nin büyük bir zaferle çıktığını açıklayan Karaaslan,’Seçimlere o günde Türkiye’de hakim bir vezaret vardı. O gün de vatandaşlarımızın artık yeter, söz milletindir, diyen bir lidere ihtiyacı vardı. O günde merhum Adnan Menderes çoğunlukla teveccühle iktidara geldi. O günden bu güne kadar Türkiye’de birçok şey yaşandı, her şey değişti, büyük gelişmeler oldu. Ama bir şey hiç değişmedi, Vezaret odakların Türkiye’ye üzerine hayalleri, karanlık emelleri hiç değişmediğini söyledi.

Çiğdem Karaaslan,Dış bağlantılı terör örgütleri, ülke için karanlık emeller kuran, hayallerini gerçekleştirmek için ülkemize, insanımıza canlarımıza ödettiği bedeller hep yaşandı.Hamd olsun dedik bundan 21 yıl önce kurulan partimizle hemen kurulduktan sonra çok kısa sürede sizlerin oylarıyla, zaferle birlikte tıpkı 73 yıl önce olduğu gibi, iktidar gelen partimizle birlikte, Türkiye’de bir şeyler değişmeye başladı.Terör örgütleri açık açık hangi ittifakı ve hangi Cumhurbaşkanı adayını desteklediklerini söylediler,Terör örgütü elebaşları açıklamalar yaptı. FETÖ Terör örgütünün yurt dışındaki kaçakları neyi paylaştılar, iktidar değişirse biz biletimizi aldık. 15 Mayıs sabahı dönüyoruz, demediler mi?, Dediler.”Biz aday göstermiyoruz demedi mi HDP, Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz demedi mi, dedi.

Karaaslan,”PKK’nın elebaşları videolar çekip göndermediler mi, gönderdiler, dolayısıyla bu gün milletimiz kimin yanında olduğunu gösterme günüdür. Cumhur İttifakımız milli bir cepedir, Milli ve manevi değerlere sahip çıkanların birlikteliğidir. Bu gün 15 Mayıs sonrası meydanlarda kurulan ittifaktır.”

Cumhur İttifakından bahseden Çiğdem Karaaslan,MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli, sayın Cumhurbaşkanımızın kurduğu , bu gün Yeniden Refah Partimizin bizde varız, çünkü mesele Türkiye meselesidir, Mesele vatan meselesidir,Mesele milli değerlerimizin korunması ve yaşatılması değerleridir. Sayın Fatih Erbakan’ın genel başkanlığıyla çok önemli Türkiye’de duruş sergileyen Yeniden Refah Parti’sinin bizlerle olacak olması, Cumhur İttifakının bu anlamda güçlenmiş olması çok kıymetlidir.”

Bu gün vatanı milleti için hayal kuran, daha iyisini hayal eden, benim bir iş sorunum var, bunu ancak çözerse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları çözer diyen, bu gün engellisinden yaşlısına herkes için benim sesimi duyan var dedidirten , EYT’sinden Kadınlarımızın emekliliğine kadar, asgari ücrete kadar, memurlara zamlara kadar, bütün sahada ne konuşuluyorsa, konuşulanı çözen bunun için dertlenen, uykusu kaçan ve dolayısıyla millete biz hizmetkar olmaya geldik, intişarını her geçen gün hatırlatan bir liderimiz var.

Bizim milletimiz, Anadolu insanımız veraset sahibidir, onun terazisi çok hassastır, o gözler görür görür ve kara verir 20 yıl yaptığı gibi ve şunu çok iyi bilir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine daha uzun yıllar ihtiyacı var, hem sadece bizim değil, sadece mazlum çoğrafyanında değil, insanlığın böyle güçlü bir lidere ihtiyacı var. Eğer olmasaydı, tek bir örnek, tahıl koridoru kurulamazdı, iki ülkenin lideri Volodimir Zelenski ve Vladimir Putin aynı şekilde ikisi ile birlikte konuşan bir lider olmazdı.Bu sorun çözülemezdi. Küresel gıda fiyatları yüzde 15 artardı, Afrika’da açık baş gösterirdi.

Mülakat komisyonundan bahesenden Çiğdem Karaaslan,”Bizler komisyonda 500 kişi ile mülakat yaptık. Gelenlerden tabii ki,daha önce siyaset yapmış isimler vardı, uzun yıllardır teşkilatımızda görev yapmış isimler vardı, milletvekilliği ile ilgili hayali olan bir çok isimle görüştük, bir de vatandaşlarımız vardı, ‘Neden milletvekili olmak istiyorsunuz.’ Sorumuza, ben sürecin farkındayım. Ne kadar zorlu yol olduğunu görüyorum ve bu yolda sadece bu yolda nerede olduğumu göstermek için, bu gün gelerek milletvekili adayı olduğum diyen, ileri yaştaki amcalarımızın teyzelerimiz ve kardeşlerimizi gördük. “

Çiğdem Karaslan,” Bir vatandaşımız şöyle dedi, ‘Benim yerim değil, yönüm belli olsun, diye geldim. Nerede olurum olmam o önemli değil ama, yönüm belli olsun. Nerede duruyorum ve nereye bakıyorum. İşte bu gün biz vatanını seven, bu ülkenin geleceğine güvenen daha fazla güvenmek isteyen çolunun çocuğunun yaşaması için daha müreffeh olmasını isteyen bir dünya Liderinin yönettiği bu ülkede Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birinin olması için , oyunu kullanacak olan sizlerden son bir ricam, Mutlaka akrabalarımıza eşimize dostumuza komşumuza yakınımıza, herkese ulaşalım. Bu süreçte ben milletvekili adayıyım sen değilsin, o ilçe başkanı bu belediye başkanı, diyerek bakmayalım, ben buradaki Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcisiyim. Ben burada Cumhur İttifakının üyesiyim, bir temsilcisi diyelim ve inşallah 14 Mayıs akşamı, büyük zaferin Samsun’dan, Bafra’dan Cumhuriyet Meydan’ından 17 ilçemizden, hatta Türkiye rekoru ile birlikte taçlandıralım diyorum.” Dedi.

Bafra Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını yapan Çiğdem Karaaslan, Bulvar Caddesi esnafını ziyaret ederek, sırasıyla Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
çiğdem KaraaslanSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.