Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Çocuklar, ‘Çocuk Oyunları Şenliği’nde eğlendi

Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'nde başlayan ve ortalama bin 100 çocuğun eğlenmesi planlanan Çocuk Oyunları Şenliği'ne Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilbet Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, çocuklar ve aileleri katıldı. Oyunlarda birbirlerini yenebilmek için kıyasıya mücadele eden çocuklara eşlik eden Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, halat çekme yarışmasına katıldı. Karşı takıma da Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Güven Özyurt, Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Mustafa Demirkıran, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Çocuklar iki gün sürecek olan şölende, yağ satarım bal satarım, yakan top, mendil kapma, halat çekme, ip atlama ve bayrak yarışı gibi geleneksel çocuk oyunlarında mücadele etti. İki gün sürecek şölen kapsamında 1100 öğrencinin etkinlikten yararlanacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.