Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Enerji Bir Senden anlamlı yemek
Yemeğe Memur Sen İl Başkanı Necdet GÜNEYSU, Şube Başkanı Selahattin ÖZTÜRK ve Bölge Temsilcisi Kenan ÖZTÜRK’de katıldı.

Şube Başkanı Selahattin ÖZTÜRK yemeğe katılan bayanlara teşekkür ederek lale çiçeği hediye etti. Yemekte konuşma yapan Memur Sen İl başkanı Necdet GÜNEYSU kadınların sosyal yaşamdaki konumundan söz etti.

“Günümüzde kadınlar sosyal yaşamda nedense arka planda gösteriliyor gibi. Bize göre sendikal mücadelede bayanların Nerobet olmaması dahi önemli bir eksikliktir. Ancak artık Memur Senin yetkili olduğu dönemden sonra çalışan kadınlarımızın hak ve özgürlüklerinde önemli kazanımlar olmuştur. Doğum öncesi ve sonrası izinler ve süt izinlerinin artırılması, kamu kurum ve kuruluşlarında kreşlerin açılmasında kadın kamu çalışanlarıyla ilgili önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kadınlarımız Türk kadını anlayışına göre değerlendirilmeli ve başka medeniyetlerle kadınlarımızın kıyaslanmamalıdır. Geçmişten kalan gelenek ve göreneklerimiz içerisinde kadın hakları dikkate alınmalıdır. Tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, kadınlarımıza sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.” dedi.

İl Başkanı GÜNEYSU yemek sonrası bayanlardan gelen soruları cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.